Auto DL lyhyesti
  Net digibox in PC
Mikä on Auto DL


Auto DL on ohjelma joka automaattisesti nauhoittaa haluamasi televisio-ohjelmat netin kautta tietokoneellesi.  Ohjelma avaa eteesi uuteen ikkunaan menun jossa voit ruksia haluamasi tv-ohjelmat. Valitut ohjelmat nauhoittuvat automaattisesti aina kun uusi jakso ilmestyy.  Käyttäjän ei tarvitse olla itse paikalla eikä edes kirjautuneena koneelleen, ohjelma toimii taustalla seuraten ohjelmatuottajan lähettämiä tietoja uusista ohjelmista (RSS-syöte).
Auto DL on alkuaan suunniteltu toimimaan YLE Areenan kanssa koska se oli ainut palvelu Suomessa jossa oli tarvittavat tekniset asiat jo toiminnassa.   Auto DL muistuttaa nauhoittavaa digiboxia sillä erotuksella että sitä varten ei tarvitse ostaa mitään laitteita, nauhoitus tapahtuu taustalla omalla tietokoneellasi netin kautta.   Koneellasi voi työskennellä samaan aikaan koska kyseessä on taustaohjelma.  Levossa Auto DL ei kuormita konetta juuri ollenkaan. Auto DL on erittäin helposti asennettava Linux-ohjelma. Asennusohjeessa on tuosta tarkemmin.   
Miksi Auto DL


Auto DL on helppokäyttöinen ja käyttötavan oppii nopeasti seuraamalla käyttöohjetta.
Auto DL on kätevä jos haluat talteen samasta ohjelmasarjasta aina uudet jaksot.  Omalle koneelle nauhoitettuna tv-ohjelmat pyörivät ongelmitta vaikka olisit paikassa jossa nettiyhteyden laatu on vaihteleva.  Auto DL seuraa nauhoituksen onnistumista ja mahdollisessa katkotilanteessa yrittää uudestaan kunnes nauhoitus onnistuu loppuun asti. 
  
Dokumentteja


Asennusohje

Käyttöohje

6.8.2012  Tilannekatsaus


Tunnustus


Antti Ajanki on kehittänyt "yle-dl" komentoriviohjelman jota Auto DL käyttää lataukseen. Monet Ubuntufoorumin käyttäjät ovat myötävaikuttaneet testaamalla ja antamalla ideoita uusiksi ominaisuuksiksi.


© Copyright 2013 Arto Jääskeläinen