Lisenssi, lataus ja asennus
  Net digibox in PC
Lisenssi


Auto DL on ollut työläs ohjelma kehittää nykyiseen muotoonsa. Annan sen ilmaiseksi sellaisena kuin se on pyytämättä mitään.  Jos kotikäyttäjänä koet ohjelman hyödylliseksi voit halutessasi ilmaista tukesi sen kehitykselle nimellisellä lahjoituksella. Näillä lahjoituksilla en rikastu mutta kiitän ja olen iloinen jokaisesta tuen ilmauksesta.  Käytän vaikka syntymäpäivänäni kakun ostoon tms.
Jos olet yritys/yhteisökäyttäjä tai hyödynnät ohjelmaa kaupalliseen tarkoitukseen niin kannustan kohteliaimmin miettimään sponsorointia itse harkitsemallanne summalla. Tukenne on elintärkeä jatkokehityksen kannalta.

Mahdollinen lahjoitus ei sido kehittäjää, ei ole maksu suoritetusta työstä eikä kehittäjä lupaa sille mitään vastinetta.  Tuki on pelkästään kiitoksen ilmaus ja vapaaehtoinen lahjoitus. Menettely on kansainvälisen tavan mukainen avointen ohjelmien kehityksessä. Tarkemmat avoimen ohjelmakehityksen GPL3- ohjelmalisenssiehdot ovat luettavissa vieressä olevaa punaista GPL3-kuvaketta klikkaamalla. 
  
  Palaute & tiedustelut

Lataus ja asennus


1) Onhan käytössäsi joko Ubuntu, Linux Mint tai Peppermint ?  Muukin riittävän samankaltainen Debian-pohjainen jakelu voi käydä jos siinä on aktivoitu "sudoilu" Ubuntun tapaan. Muihinkin jakeluihin  asennus on mahdollista mutta vaatii jo omaa teknistä osaamistasi.
Tarvitset myös Firefox webbiselaimen.

2) Erityisesti kaupallinen- tai yhteisökäyttäjä, huomasittehan lisenssiehdot yllä ? Kiitos.

3) Asenna ensin Areenan käsinnauhoitus erillisen asennusohjeen mukaisesti.

4) Auto DL pika-asennus, kopioi tämä ehjänä päätteeseen:

  wget --no-cache -r -O./install_adl autodl.org/install_adl && chmod +x install_adl && ./install_adl

ja anna Enter perään.   Älä lisää eteen mitään äläkä muuta rivin sisältöä !   Valmis.

Tarkempia tietoja on asennusohjeessa.

4) Myös käyttöohjeiden lukaisu on suositeltavaa kaikille. 
© Copyright 2013 Arto Jääskeläinen